ماهی چنگو(دولمی،بارکودا)
ماهی چنگو (دولمی ، باراکودا)
ماهی چنگو یا باراکودا یک ماهی محبوب بین ماهیگیران ورزشی می باشد ودر دریای جنوب ماهیگیران به صید این نوع ماهی بیشتر می پردازند. بدن کشیده، نیمه استوانه ای، دوکی شکل با سر دراز و نوکدار. دهان بزرگ با آرواره پائینی جلو آمده و دارای دندانهای قوی نیش می باشد.مناسب برای قلیه، سرخ کردن و سوخاری کردن می باشدماهی چنگو یا باراکودا از ماهیان پر طرفدار خلیج فارس می باشد. فیله خوش طعم این ماهی را می توان به صورت گریل شده یا کبابی آماده کرد. از چنگو استیک بسیار لذیذی به دست می آید.این ماهی را به صورت سرخ شده نیز سرو می کنند. گوشت ماهی چنگو علاوه بر مواد مغذی ، دارای درصد بالایی از امگا3 می باشد. چنگو یک پیشنهاد ویژه دارد!
چگونه ماهی چنگو به دستم میرسد:
- به صورت پاک شده (یعنی فلس گیری وشکم تخلیه شده و باله ها زده شده) ، کامل یا قطعه قطعه شده.
- تهیه شده از تازه ترین ماهیان صادراتی خلیج فارس (بوشهر)
- تحویل رایگان در محل
- قابل توجه مشتریان عزیز:قیمت ماهی بستگی به سایز بندی آن دارد. لطفا تلفنی و یا از طریق صفحه تماس با ما استعلام قیمت نمایید.
به جمع کاربران بلاگ بیان خوش آمدید.
این یک نظر آزمایشی است.